adikzone's FotoPage

By: adikzone adikzone

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 4-Feb-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
gambar semasa majlis perkahwinan mr & mrs salim

di pelamin kecil
dalam kereta pesonaku
hubby ku pon berdebar
View all 17 photos...
friends... kat cni aku uploadkan gambor semasa nikah dan time kenduri kat umah aku.. baru dapat gambo tu dari fotographer daaaa... tu pon yang belum edit lagik... huaaaa.... lambat benor nak dapat gambo neh... huehhhhh.... jadik enjoy la dulu eh gambo yang aku edit sendiri ni... kalau ader yang tak elok tu, maapkan daku eh... first timer ni.... key, enjoy the pictures...

p/s: sometimes people says pictures tell the whole story... so, nnt korang akan paham ler the whole story...


Monday, 24-Dec-2007 01:30 Email | Share | | Bookmark
PERNIKAHAN ROSYATI BINTI NOORDIN DAN SALIM BIN ISMAIL

ni time baru siap make up dan pakai tudung
jeling ni.... mahal tuhhhh
ni adik-adik sepupu aku yang gedikz....
View all 6 photos...
pada 24.12.2007 yang lalu, tamatlah zaman anak dara aku... aku, Rosyati binti Noordin, telah selamat di nikahkan dengan pasangan hidupku, Salim bin Ismail, tepat jam 2.00 petang di Masjid Al-Ihsan dengan izin berwali abang ku yang sulung, Dr. Mohamed Ibrahim bin Noordin.
keadaan di rumah memang dah sesak dengan kehadiran adik beradik dan saudara mara yang dekat dan jauh.. maklumlah kali ni Puan Rokiah binti Chat baut kenduri last kata orang... aku anak yang paling kecil... heheheh... untung wohhhh....
jam 1.30 petang, lepas zohor, aku diiringi keluarga perempuan ku ke MAsjid Al-Ihasan untuk upacara akad nikah... perghh... berdebar sehhhhh... sapai di sana, aku liahat, ntunang ku dengan segak dan bergaya (kontrol macho la tu) sedang menanti aku datang... ahaks..... sori bang, lambat sket sampai... lepas imam bacakan rukun nikah dan sedikit nasihat, akad pon dilapafaskan oleh imam dan dibalas oleh suami ku... alhamdulillah, dengan sekali lafas, aku telah sah menjadi isteri kepada Salim bin Ismail tepat jam 2.00 petang. mak time kaad tu, dok asyik genggam tangan aku, dan bila dah selesai akad, mak menangis dan mencium ku... aku faham mak mesti berat hati nak lepaskan anak dara yang sorang ni kepada menantu dia... aku ni anak pompuan tunggal... manja tu tetepa ler lebah... hehehehe...
di sini aku uploadkan gambor nikah aku eh... enjoy la....


Thursday, 19-Jul-2007 07:00 Email | Share | | Bookmark
kenangan di Dusun Eco Resort

kumpulan suria
we all dalam trak pick up
macam takot jer cc
View all 29 photos...
pada 13-15 Julai yang lalu, jabatan wakaf zakat dan haji telah mengadakan satu kursus pembangunan diri dan organisasi bagi semua kakitangan sokongan bertempat di Dusun Eco Resort, Bentong Pahang.
Semua peserta pada mulanya leteh dan imagine yang we all kena buat banyak aktiviiti lasak. tapi at last, tak jugak. but we still have fun there. enjoying ourselves while coping with all the knowladge we can gain. semua rasa mcam satu family, time ni lah buleh kenal kawan-kawan yang lain. tido dalam dorm... (tiba2 teringat lak time dok hostel dolu2) mandi air bukit yang mak datok... grrrrr, sejuk bangat!!! ader la yang sampai selsema dan demam.
kenangan yang paling best, time we all sumer dapat makan buah durian yang berguni2 tu. hehehe... unfortunately, ader la sorang yang tak tahan bau durian, kena la bawak diri...uhuks...
bila last day, terasa cepat benau lak masa berlalu.. tak sempat nak enjoy abes-abesan... hehhehehe... nway, tq to our bosses yang sanggup anto anak2 buah ni g resort tu.. boss, lain kali anto lew kami lagik ramai2 eh... best la... till then, daaaa...


Thursday, 19-Jul-2007 06:51 Email | Share | | Bookmark
majlis pertunangan yati dan salim

me just after make up
me kat butik
macam gumuks jer
View all 9 photos...
that day was the most awaited day in my life. for those yang tak sempat datang ke rumah, here are some of the pictures taken during the event. hope u like it.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net